“Është mbyllur në një konvikt të tmerrshëm”, Kryemadhi flet për vajzën e vogël

73

Monika Kryemadhi, kryetarja e LSI, e ftuar në një emision ka folur për fëmijët, veçanërisht për vajzën e vogël, Erën.

“Era e vuan faktin e të qënurit fëmija jonë”, – tha Kryemadhi, duke i’u referuar statusit të saj politik dhe postit të Ilir Metës në krye të shtetit.

“Është mbyllur në një konvikt të tmerrshëm, por që do i vlejë”, – tha ajo për vajzën 13 vjeçare.

Kryemadhi tha sa nënat kanë një rol të rëndësishëm në orientimin dhe edukimin e fëmijëve, deri sa ata të bëhen të pavarur.