Eli Fara 26 vite më parë? E bukur sa s’ka!

35

Për Eli Farën dihet se koha ka ndalur, e sa vjen edhe më zbukurohet. Por ama artistja korçare është nga ato raste e shembuj që nëse kthen kokën pas, në fotot e së kaluar bën shumë mirë sepse imazhi i saj i rinisë është po kaq mbresëlënës sa edhe sot.

Ka mjaftuar një foto e 30 viteve më parë që Eli Fara ka publikar në Instagramin e saj për të vërtetuar edhe njëherë këtë që sapo thamë. Dhe Eli Fara 30 vite më parë duket e bukur sa më s’ka!