Elektriçistët humbën jetën duke shkuar në punë, ekipet speciale nisin punën për nxjerrjen e trupave

197

Një automjet i OSHEE-së ka rënë në lumin Drino mesnatën e sotme, përballë fshatit Lazarat, ku si pasojë kanë humbur jetën 2 elektriçistët, Selfo Kallfa dhe Ismet Isaraj.

Aksidenti ndodhi në fshatin Kordhocë.

Si pasojë e terrenit të keq dhe errësirës, mjeti me të cilin lëviznin dy punonjësit e OSHEE, ka devijuar në një rrugë pranë bregut të lumit dhe ata e kanë pasur të pamundur për të manovruar, duke përfunduar në thellësi në rrjedhën e Drinos.

Ndërkohë që në vendin e ngjarjes kanë mbërritur RENEA dhe polombarët nga Tirana, të cilët kanë nisur punën për të bërë të mundur nxjerrjen e trupave.