13 C
Tirana
Monday, March 30, 2020

2 shenjat e zodiakut më me fat për sot

Virgjeresha Hulumtimi i interesave tuaja intelektuale mund të largojë kuriozitetin tuaj, megjithëse çdo njohuri që fitoni mund të sjellë më shumë pyetje se përgjigje. Mund...
[td_block_big_grid]

TE FUNDIT

A do e marrë ekonomia italiane veten? Ja dy skenarët e...

0
"Skenarët janë dy. I pari është shumë i vështirë, por lë vend për një rikuperim, i cili do të vinte vitin e ardhshëm. I...

Bota/ Vendimi i veçantë në Hong Kong, 1200 dollarë dhuratë për...

0
Hong Kongu vendosi t’iu dhurojë secilit banor një shumë të majme parash, me qëllim për t’i shpenzuar, si një mënyrë për të rritur ekonominë. Hong...

Ekonomi, raporti i Eurostat: Shqiptarët, populli me më pak të ardhura...

0
Shqiptarët rezultojnë populli me më pak të ardhura në Evropë. Sipas të dhënave të Eurostat, rezulton se, për vitin 2018, Shqipëria është 30 përqind...

Ekonomi, Banka e Shqipërisë kërkon ristrukturimin e kredive për të prekurit...

0
Banka e Shqipërisë ka realizuar një takim me bankat e nivelit të dytë në vend në kuadër të situatës pas tërmetit të 26 nëntorit...

Ekonomi, raporti i Bankës së Shqipërisë: Remitancat arrijnë nivelin më të...

0
Paratë që emigrantët dërgojnë tek të afërmit e tyre në Shqipëri kanë arritur në nivelin më të lartë të dekadës gjatë nëntë muajve të...

Masat emergjente që duhen të ndërmerren per përmirësimin e gjëndjes në...

0
Mbi masat emergjente që duhen të ndërmerren me qëllim përmirësimin e gjëndjes në të cilën ndodhen bizneset e Qarkut Durrës të prekura nga tërmeti...

Ekonomi, raporti i KLSH: Periudha janar-shtator, 268 milion euro dëm...

0
Dëmi i shkaktuar në buxhetin e shtetit për periudhën janar-shtator është 268 milion euro ose 33 miliardë lekë, ndërkohë që shkeljet më të mëdha...

Ekonomi, nga viti i ardhshëm të dypunësuarit do të tatohen për...

0
Gjatë vitit të ardhshëm, një person që punon në dy apo më shumë punë do të tatohet për të gjitha pagat që merr së...

Ekonomi, vendi ynë vazhdon të mbahet nga remitancat, emigrantët sollën 926...

0
Shqipëria renditet e dhjeta në Evropë përsa i përket nivelit të të ardhurave që sjellin emigrantët. Edhe pse vitet e fundit ka pasur një...

Durrës, programi i PD për ekonominë, Basha: Taksa më të ulëta,...

0
Biznesi prodhues mbetet një ndër shtyllat kryesore të ekonomisë për zhvillimin e vendit dhe rritjen e mirëqenies që qytetarëve, dhe Partia Demokratike, në alternativën...

Lushnje, prodhimi bujqësor në kanal, fermerët kërkojnë ndërhyrjen e shtetit (VIDEO)

0
Pavarësisht sensibilizimeve të shpeshta, zgjidhja për prodhimet bujqësore të stinës vazhdon të mungojë. Në zonat fushore të Lushnjes, Fierit apo edhe Beratit, prodhimet bujqësore...

Ekonomi, raporti i Bankës Botërore: Ryshfeti në Shqipëri, më i larti...

0
Jo vetëm përceptimi, por niveli i lartë i korrupsionit në Shqipëri është fakt. Një raport i Bankës Botërore ka zbuluar, nëpërmjet pyetjes që i...