E veçantë në SHBA, edhe astronautët do mund të votojnë në zgjedhjet presidenciale, nga hapësira!

35

Amerika është vendi i mundësive dhe të drejtave të barabarta për të gjithë.

Zgjedhjet presidenciale janë afër, dhe autoritetet atje po mendojnë që të përfshijnë në votime të gjitha kategoritë e mundshme.

Një ndër to janë astronautët, të cilët pritet të votojnë nga hapësira.

Në kohën kur miliona amerikanë janë të prekur me Covid-19, shteti ka vendosur që t’ua lehtësojë atyre votimin.

Pacientëve në shtretërit e spitalit, do t’u ofrohet vota dhe do të zgjedhin nga shtrati për presidentin e ardhshëm.