E turpshme në Golem/Gruaja filmohet teksa vjedh tendën e një resorti

313

Një ngjarje ë turpshme ka ndodhur në Golem, ku një zonjë e paidentifikuar ka vjedhur tendën e resortit.

Zonja nuk ka mundur t’i shpëtojë kamerave të sigurisë që kanë arritur të filmojnë të gjithë ngjarjen si dhe të identifikojnë fytyrën e saj.

Nuk dihet ende pse zonja ka vendosur të kryejë këtë akt të turpshëm, por sigurisht një gjest i tillë është tepër i trishtë për tu parë.

n