E shoqja e Eno Popit nxjerr për herë të parë fotot e vajzës!

44

Eno Popi është shumë i rezervuar kur vjen fjala tek jeta e tij private, por kureshtjen na e shoi disi e shoqja, Atena Pali e cila nëntë muaj pas ardhjes në jetë të vogëlushes së tyre, ka nxjerrë për herë të parë foto të saj. Atena megjithatë, sërish është përpjekur që të mos e tregojë të plotë pamjen e vajzës së pagëzuar me emrin e vecantë Liv, por fotot për çdo rast janë të adhurueshme!!!

Eno dhe Atena kanë pasur një histori të gjatë dashurie përpara se ta kurorëzonin atë në martesë, dhe me mbërritjen e Liv-it, portreti familjar i moderatorit të njohur u plotësua më së miri!