E rëndë, babai i tre fëmijëve gjendet i vetëvarur në degën e ullirit/EMRI

240

Një burrë i moshuar i ka dhënë fund jetës së tij duke u vetëvarur.

Trupin e të ndjerit e gjeti fillmisht djali i tij në një pemë ulliri.

Viktima u identifikua si Bashkim Harizi.
Sipas spitalit Berat, 69 vjeçari është sjellë pa shenja jete në Urgjencë.

Bashkim Harizi është babai i tre fëmijëve dhe ende nuk dihen shkaqet që e çuan drejt aktit ekstrem.