E pazakontë në Vlorë, hajdutët vjedhin të riun dhe gënjejnë policinë:”Na vodhi ai ne”

27

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Vlorë, ky dy persona janë arrestuar nga policia pasi akuzohen për grabitjen e një personi dhe për kallëzim të rremë.

Në pranga kanë rënë F. Y., 38 vjeç dhe A. Q., 33 vjeç, banues në fshatin Akërni, Vlorë, pasi në bashkëpunim me njëri-tjetrin dyshohet se i kanë vjedhur me dhunë një sasi lekësh 32-vjeçarit, E. H., banues në fshatin Oshtimë, Vlorë.

Gjithashtu, këta dy persona kanë bërë kallëzim penal të rremë dhe kanë kryer veprime për pengimin dhe zbulimin e së vërtetës, duke pretenduar se ishin vjedhur me dhunë nga katër persona të paidentifikuar, midis të cilëve edhe shtetasi.