Dyshohej për Covid, mbyllen dy klasa në Tiranë

37

Mbyllen 2 klasa në gjimnazin “Ismail Qemali “ në Tiranë pasi dyshohej për raste COVID.

ISHP ka mbërritur në shkollë dhe ka kërkuar që t’u bëjë tampon nxënësve të tjerë të këtyre 2 klasave, por ata nuk kanë pranuar.

Duke qenë se janë mbyllur të 2 klasat, nxënësit kanë kërkuar që ta bëjnë tamponin të hënën dhe të rikthehen.