Ballina SPORT Dy vite më parë kishte probleme me zemrën, ndërsa sot luan në...

Dy vite më parë kishte probleme me zemrën, ndërsa sot luan në Champions League

Antonio Mirante ka bërë debutimin e tij të dytë në portën e Romës në Champions League, pasi dy vite ishte buzë pensionimit si pasojë e problemeve me zemrën.

Robin Olsen është në stol dhe nuk mund të paraqitet shkaku i një problemi me pulpën e këmbës, prandaj 35-vjeçari Mirante starton në portë.

Por, portieri veteran kishte menduar se do të pensionohej kur testet parasezonale treguan se ai kishte parregullsi në zemër gushtin e vitit 2016.