Dy shenjat më xheloze të zodiakut! A jeni ju njëra ndër to?

71

Gaforrja

Disa thonë se Gaforret dinë ta fshehin xhelozinë e tyre.

Jo! Ato thjesht e kamuflojnë pak, dhe jo gjithmonë me sukses. Bëjnë si indiferentë, por e vërteta është krejt ndryshe. Kur bëhet fjalë për xhelozinë, në kokën e tyre kalojnë 1000 mendime të zeza .Duken si të urtë por nuk janë.

Kështu që kujdes, sepse emocionet e akumuluara mund të shpëthejnë nga momenti në moment si vullkan.

Luani

Kur dikush mendon se është më i mirë, më i bukur, më i zgjuar, më i pasur dhe më tërheqës se të gjithë, sigurisht se do të jetë edhe xheloz.

Luanët jetojnë për të qenë në epiqendër të vëmendjes.

Kështu që nëse ti ia merr atë, atëherë shkurt dhe qartë, i ke hapur “gropën” vetes.