Dy shenjat më të paqëndrueshme në dashuri! Largohuni prej tyre!

188

BINJAKËT

Një shenjë tjetër që duket se gëzon lirinë e saj, e re dhe e freskët, janë Binjakët.

Ai vazhdimisht kërkon përvoja dhe ndjenja të reja, prandaj nuk bën marrëdhënie afatgjata. Ai nuk do të lërë vend për të zhvilluar një të njohur të tyre, pasi kurioziteti që e entuziazmon në fillim zhduket, kështu që ai kalon te personi tjetër që dëshiron të takojë. Nga ana tjetër, dihet mirë që flirtimi është pjesë e vetvetes. Të përbashkët, fat të mirë!

SHIGJETARI

Aventurë dhe liri. Ky është Shigjetari.

Ajo i pëlqen eksplorimi, udhëtimet dhe aventurat. Oneshtë një nga shenjat e zodiakut që mërzitet shumë lehtë në një marrëdhënie dhe nuk bën ndonjë përpjekje të dukshme për ta mbajtur atë. Nëse arrini të ndiqni një Shigjetar deri në destinacionin e tij, atëherë mbase ai do të lërë mënjanë “lirinë” e tij.