Dy shenjat e horoskopit që e kanë pothuaj të pamundur të gënjejnë

133

Luani

Luani është një shenjë shumë e drejtpërdrejtë dhe ndihet rehat kur thotë të vërtetën.

Kur përpiqet të gënjejë, ai ndjen një presion të çuditshëm brenda, kështu që ajo që thotë do të dalë shumë e rremë.

Për më tepër, nëse personi me të cilin po flet i bën pyetje eksploruese, ai do t’i “luajë ato” plotësisht dhe nuk do të jetë në gjendje të mbështesë as gënjeshtrën e tij dhe as sigurisht detajet që e shoqërojnë atë.

Peshqit

Peshqit ndjehen të tmerrshëm kur gënjejnë dhe ndjenjat e tyre reflektohen në fytyrën e tyre.

Është një shenjë shumë ekspresive dhe kjo është një pasuri kur shprehet me ndershmëri.

Por ekspresiviteti i tij është një disavantazh i madh kur përpiqet të thotë një gënjeshtër.

Një histori mund të tregohet dhe shprehjet e fytyrës së tij tregojnë një tjetër, krejtësisht të ndryshme që bie në kundërshtim me atë që thotë ai.