Dy çiftet e zodiakut që e kanë të pamundur jetesën bashkë

100

Luani dhe Akrepi

Të dyja këto shenja janë të apasionuara nga natyra, janë të dyja personalitete shumë të forta. Luani është pak egoist nga natyra dhe Akrepi e kupton se me dashurinë e vet nuk e ndryshon dot.

Të dy konfrontohen me njëri-tjetrin, në vend që të zgjidhin këtë konflikt.

Bricjapi dhe Dashi

Të dyja këto shenja janë shumë ambicioze dhe të orientuara drejt objektivave, çka është dhe arsyeja që i tërheq drejt njëra-tjetrës. Megjithatë, Bricjapi është më llogaritës dhe më metodik në qasjet e tij.

Nga ana tjetër, Dashi e ka gjithnjë me ngut të realizojë objektivat e veta. Të dy kanë tendencë të marrin vendime të nxituara dhe pa hezituar.