Durrës, zhduket shtatë vjeçari

131

Një 7-vjeçar nga qyteti i Durrësit, ka humbur që prej ditës së shtunë dhe nuk është kthyer më.

Bëhet fjalë për të miturin Frenkli Vokli, 7 vjeç, banues në lagjen 13 në Durrës.

Familjarët e Frenklin kanë bërë denoncimin që nga dita e shtunë por ende nuk rezulton asnjë pistë për zhdukjen e tij.

Të gjithë qytetarët që mund ta kenë parë atë të njoftojnë në numrin 0694110217 të dhënë nga familjarët.