Durrës, shkarkohet nga detyra drejtoresha Rajonale e Kufirit dhe Migracionit

41

Eshtë pezulluar nga detyra drejtoresha Rajonale e Kufirit dhe Migracionit në Durrës, Lindita Nushi.

Shkarkimi i Nushit u bë ditën e a arrestimit të gjashtë inspektorëve të policisë kufitare në Durrës, por lajmi është bërë publik sot.

Efektivët e policisë kufitare u arrestuan pasi në sajë të vlerave monetare, bënin kalimin e paligjshëm të personave me probleme që e kishin të ndaluar udhëtimin në zonën “Shengen”

Nushi mbante këtë detyrë që prej majit të 2017.