Durrës/OFL u dërgon formularin e vetëdeklarimit 3 personave/EMRAT

934

Operacioni Forca e Ligjit i ka nisur sot kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë, 3 shtetasve të dënuar nga Durrësi, për vepra penale të ndryshme.

Jeims (Përparim) Nezha, banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;

Emiljano Norja, banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”;

Ermir Dervishi, banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Vrasja me paramendim”, e kryer në bashkëpunim.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe