Durrës, Muka: I keni pretendime të kota ankesat për “Bedrie Bebeziqi”-n

Pavarësisht ankesave dhe protestave të prindërve, drejtoresha e arsimit në Durrës , Lindita Muka ka bërë të ditur se titullarët e arsimit nuk do të tërhiqen nga vendimi i marrë.

Nxënësit do ta bëjnë këtu shkollën në turnin e dytë dhe nuk ka asnjë diskutim. Kushtet janë më të mira se shkolla ku kanë qenë e cila ishte në rrezik shembjeje, ” – tha drejtoresha e DAR në Durrës.

Muka gjithashtu u shpreh se i konsideron si të pabaza problemet e ngritura nga prindërit dhe nxënësit, pasi në të gjithë Durrësin vijnë erë të rëndë tualetet e nuk ka ndonjë probem pse vijnë në këtë shkollë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *