Durrës, Këshilli Bashkiak miraton buxhetin 2019

61

Këshilli Bashkiak i Durrësit ka miratuar buxhetin për vitin 2019.

Buxheti u miratua me votat e bashkuara të LSI dhe PS-së, me 27 vota pro që plotësojnë edhe kurumin.

Bëhet me dije se në mbledhje mungonte Partia Demokratike dhe disa anëtarë të LSI-së.