Durrës dhe Shijak, zonat që do të jenë pa energji sot

172

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacione, sot gjatë intervalit kohor 09:00-15:00, do të stakohet energjia elektrike në zonën e Shijakut dhe të Kavajës.

Përkatësisht zonat ekzakte që do të mungojë energjia elektrike të martën e sotme në zonën e Shijakut janë përkatësisht Shijak, Xhafzotaj dhe Arapaj, kurse në qytetin e Kavajës janë Rrogozhinë, Sinaballaj, Karinë, Dragonj, Rozenj, Senametaj, Lagjia Katier, Pompat Karinë, Methasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Bishti i Zhurit, Gosë, Kalush, Lekaj, Gjysenkonie