Dua Lipa pjesë e filmit “Alita Battle Angel”

21

Në një postim në Instagram Dua ka falënderuar të gjithë bashkëpunëtorët e saj dhe ka kërkuar që të gjithë duhet ta shohin këtë film.

Kënga do të ketë edhe një videoklip dhe filmi do të shfaqet në kinema nga data 14 shkurt 2019.