Ballina Aktualitet DPD paralajmëron erëra të fuqishme, portet detare të marrin masa

DPD paralajmëron erëra të fuqishme, portet detare të marrin masa

Drejtoria e Përgjithshme Detare paralajmëron erëra të fuqishme në bregdetin shqiptar, në datat 1, 2 dhe 3 shkurt, si dhe informon të gjithë lundërtarët, pronarët e mjeteve detare, operatorët në portet e vendit dhe hapësirat detare mbi situatën, ndërsa kërkon marrjen e masave për sigurimin e mjeteve në porte.