Doni të zbuloni se çfarë ju pret në të ardhmen? Leximi i dorës tuaj ju tregon shumë detaje

41

Linjat e shuplakës zbulojnë gjithçka rreth jetëgjatësisë, shëndetit, fatit apo prosperitetit të personit.

1– Në linjën e parë (më e përafërta shuplakës) është vija e qartë, e gjatë dhe pandërprerë e cila nënkupton shëndet të mirë. Nëse është e ndërprerë, e hollë apo e prerë, atëherë do të thotë se nuk kujdeseni mjaftueshëm për veten.

2– Nëse linja e dytë është e pashkëputur, mund të shpresoni prosperitet financiarë.

3– Nëse linja e tretë është e paprerë, atëherë nënkupton se do të jeni me ndikim dhe mjaft i njohur në shoqërinë tuaj.

4– Linja e rrallë e katërt është tipike paralel me të tretën dhe paraqet forcim të famës dhe respektit. Pas kësaj përpiquni edhe vetë të kontrolloni shuplakat tuaja dhe të kuptoni diçka rreth të së ardhmes e cila ju pret.