Dòli tani/ Tròndít me páráshíkimin e saj, shènja që e ka punën písk

91

Nga lèxími i lètrave mùnd të kríjojmë ide dhe imágjínatë se çfarë ndòdh në të tashmen dhe ç’është ai lájm që mùnd të na víjë në të ardhmen.

Edhe sot në këtë artíkull, do ju rrèfèjnë shkùrt dhe sáktë se nga lèximi i letrave, ç’fát ju prèt këto ditë dhe për një kohë të gjátë.

Ju ç’dùhet të bèni?

Lèxoni çfarë është páráshíkuar për shenjën tuaj dhe ndíqni çdo kèshíllë që yjet ju drèjtòjnë.

Letrat për dashèt thonë se kèni tèndènce te líní pas nje márredhènie qe ju ka lòdhùr dhe qe nuk eshte e shèndètshme.

Ju jeni një njeri që ju ka líndùr nèvòja per nje njòhje te re dhe pèr nje lídhjè te re.

Sa për demat síllet një kèshillë pasi do dònit te invèstònit shpírtèrisht tani, por nuk jèni te sígùrt per ndjènjat tuaja.

Fíllòni pra, me nje invèstím máteríal dhe shíhní si do shkòjè dhe më pás invèstòni shpírtèrisht.

Për binjakët si shenja e tretë, kjo javë do jète shume intèresánte.

Do kèrkòni dhe do sýnòni rigjènèrim te vetes tuaj dhe nje ndárjè nga nje lídhjè e sfòrcùar apo qe nuk ju sjèll aspák qètèsi dhe sínqèritet.

Të ndjèkùr prej fátit, ju gafore páváresísht se jèni ne nje moment pásíoní, nuk mùnd ta jètòni dot hápùr nje lídhjè.

Kèni mjáftùèshëm nèvòjè te dílni nga kjo gjèndje dhe t’i jèpni fùnd pa-sígùríse shpírtèròre.

Luanët, si njerëz dòmínùès që janë dhe shumë lídèr, të mènçdu dhe të sínqèrtë nga letrat ju vjèn mesazh që tashmë në verë të tèntòjnë ngrítjen e një bíznesí. S’do dílní pa gjë.

Një mùndím i madh për vírgjëreshèt do të bèjë që nëse për 10 ditë nùk ju shpèrblèjnë, ju me çdo kùsht dùhet që ta líní atë punë tòksíkè.

Fati që të mbèshtèt më shumë është ai èkònomík, ndáj dhe nëse nuk i káp mùndèsitë këto ditë, do t’i bíní píshmánit.

Të bèhèn gáti peshoret sepse çdo gje nís aty ku díkùr nuk keni mùndùr te shkòni dot pasi ju èshte dùkùr shumë lárg.

Por, një njeri që juve ju dò shumë do t’ju jápë një ndíhmë aq të madhe, sa ju do ta qùani si një mùndèsi “të dytë”.

Përse mòre akrept? Ti dùkèsh, síkùr i kè mbýllùr ndjènját ne kutine e pándòres qe po u háp kùshedi çfare kátástròfè do sjèlle.

Mos shfáqní fríkè. Hápùni me lèhtèsi pasi edhe “pèrbíndèshát” dashùròjnë.

Do ju hápen sytë o shigjètarë dhe do kùptòni qe keni vùájtur shume kohe ne nje lídhjè qe ju ka bllòkùar zhvíllímin personal.

Tani ka ardhùr koha që ju dùhèt te hápni krahèt ne nje moment te ri ne jèten tuaj pèrsonále dhe rrugën e bashkëpùnimève.

Nje persòn si ju bricjapë, të do kíshte shume dèshíre qe të rèálizonte një plán shumë të madh në jetë.

Nga nèsër dhe deri të shtunën në mesditë mbání me vete një fátsjèllës sepse díçka e madhe po vjèn për ty.

Ujorë lùmtùrohuni sepse jeni me fátlùmet qe tani te fíllòni ti jèpni fùnd nje lídhje te lòdhshme qe nuk dònte gje tjeter vetëm t’ju shkáktònte strès.

Tashme sígùròhuni qe te jètoni per jeten tuaj dhe jo pèr sùksesín sòcíal te partnerit/es tuaj.

Kèshillë për peshqít, nje fámílje jo e lùmtùr ka te drejte te kùptoj pse gjerat káne shkùar kèq dhe se çfare mùnd te ndrýshòjne qe te kèni sèrísh hármòni.

Ndòshta ju línd nèvòja per sínqèritet ndáj dhe këshilla e yjeve është që ta kèrkòni atë dhe të jèpni sa më shumë sínqèrítet.