Ditëlindja luksoze e North West

37

Kourtney dhe Kim Kardashian u bashkuan për të festuar me vajzat e tyre një mbrëmje shumë të madhe të ditëlindjes së përbashkët të shtunën pasdite.

Vajza e Kim, North West mbushi 6 vjeçe këtë fundjavë dhe fëmija i dytë i Kourtney, Penelope e cila do të mbushë 7 në korrik nënat e famshme nuk kursyen asnjë shpenzim lidhur me tematikën e festës mbushur me karamele shumë ngjyrëshe dhe mjaft të këndshme edhe në forma.