Dimri, tendencat e çizmeve për këtë sezon

35

Periudha e dimrit vjen gjithmonë me tendenca të reja, dhe kjo vlen gjithashtu për çizmet në sezonin 2018-2019. Kombinimet e tyre me veshje sportive ose casual kanë bërë që në përditshmërinë tonë të jenë aseti më i përdorur për këtë vit.

Fotogaleria e mëposhtme na sjell një ide kombinimi për të qënë sa më modernë dhe komod.