Dibër, rikthehen reshjet e borës

35

Reshje dëbore me intesitet të ulët në të gjithë territorin e bashkisë Dibër. Trashësia e dëborës arin në 10 cm në qytet dhe diku 15-20 cm në zonat e larta.

Rrugët janë të lira pasi në këtë kohë dëbora nuk mban gjate.

Momentalisht ka probleme me energjinë elektrike ne disa fshatra ku rrjeti është më i amortizuar.