Dhuna në familje fenomen shqetësues në vend, rasti i fundit, një 27 vjeçar dhunon të ëmën dhe motrën

31

Një 27 vjeçar nga Bulqiza është arrestuar për dhunë në familje.

I riu i identifikuar me inicialet H.M ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj nënës dhe motrës së tij.

Nuk dihen arsyet që e çuan 27 vjeçarin në veprime të tilla, por mbetet shqetësues fakti se gjatë vitit të fundit janë rritur rastet e dhunës në familje.