Demi Lovato gati të rikthehet në tregun muzikor

40

Këngëtarja Demi Lovato është gati që t’i rikthehet muzikës. Gjatë gjithë kësaj mungese, ajo ka qenë në qendër rehabilitimi ku po trajtohej për shkak të problemeve me overdozën.

Një burim pranë saj ka konfirmuar se ka shkruajtur këngën e re dhe do të rikthehet shumë shpejt e ndërkohë, gjendja e saj shëndetësore është përmirësuar dhe ajo ka shprehur dëshirën e saj pasi ndihet gati për të pushtuar sërish skenat dhe toplistat botërore.