Ballina Showbiz David Beckham, shembulli më i mirë i stilit të meshkujve

David Beckham, shembulli më i mirë i stilit të meshkujve

David Beckham, përveç se një futbollist i talentuar e joshës, mund të themi me plot bindje se ëshhtë një ikonë e vërtetë stili për meshkujt.

Ish-futbollisti siç njihet gjerësisht, ka një aftësi të paparë para aparatit fotografik, të njëjtën performancë si në fushën e blertë.

Ai duket vërtetë bukur në të gjitha llojet e veshjeve, qoftë me kostum apo me një palë xhinse dhe një bluzë me krahë të shkurtër. Emri i David Beckahm është pothuajse sinonim me “zotin” e veshjes së burrave. Gjë që është provuar me kohën.

Casual apo classy gjithnjë mbetet në stil e mjaft seksi.