COVID-19 në Shqipëri, infektohet ish-deputeti i Partisë Socialiste

48

Fatmir Toçi, ish-deputet i Partisë Socialiste në Vlorë, ka rezultuar pozitiv ndaj COVID-19. Ky është raportimi i medias Ora News.

Sipas burimeve Toçi ndodhet në spital në gjendje të qëndrueshme. Toçi gjithashtu ka detyrën e presidentit të shtëpisë botuese TOENA dhe kreut të Lidhjes së Botuesve në vend.

Infektohet me koronavirus ish-deputeti i PS-së në Vlorë, Fatmir Toçi