COVID-19/Italia bëhet e gjitha “zonë e kuqe” për Krishtlindje

284
Le vie del centro affollate nella prima domenica di dicembre durante l'emergenza Coronavirus a Milano, 6 dicembre 2020. ANSA/Mourad Balti Touati

E gjithë Italia do të jetë në lockdown duke filluar nga dita e sotme. Kjo gjëndje do të zgjasë deri më 27 dhjetor.

Blerjet e fundit, dhuratat në minutën e fundit, por edhe shëtitjet e fundit para Krishtlindjes duke pritur që “semafori” të kthehet në të kuqe përfunduan ditën e djeshme.

Kryeministri Giuseppe Conte siguron se mbyllja për Krishtlindje do të ndihmojë për të ulur efektet shkatërruese të COVID-19.

Supermarketet dhe farmacitë do të mbeten bizneset e vetme që do të mund të zhvillojnë aktivitetin e tyre.