COVID-19 i merr jetën biznesmenit e pedagogut të Gjuhëve të Huaja/EMRI FOTO

77

Një ndër viktimat më të fundit të COVID-19 në Shqipëri është Astrit Kolli.

Ai njihet si biznesmen i njohur dhe si pedagog i italishtes në fakultetin e Gjuhëve të Huaja.

Pronari i kompanisë Grand Idea, kompani stampimesh e printimesh humbi jetën në moshën 53 vjeçare nga COVID-19, pas një beteje disa ditore.