Çfarë tregon forma e gishtave të këmbëve për ju? Zbulojeni!

200

Gishtat e duarve mund të zbulojnë aspekte të caktuara të personalitetit tone.

E njëjta gjë ndodh me gishtat e këmbëve.

Më poshtë keni tipet e gishtave që thonë diçka për gishtat tuaj.

A- Këmba romake

Të kesh këmbën romake do të thotë të kesh shumë shanse të jesh person karizmatik dhe i suksesshëm në biznes.

Ju pëlqen të jeni në qendër të vëmendjes.

B-Këmba katrore

Të kesh një këmbë katrore do të thotë që je një person i qetë dhe llogaritës, je efikas dhe nuk i pëlqen njerëzit pa përmbajtje.

C-Këmba greke

Të kesh gishtin e dytë më të madh se të tjerët, zakonisht do të thotë të sillesh si artist.

Ju pëlqen të motivoni njerëzit përreth jush. Jeni një person plot energji.

D-Këmbë në formë shkallësh

Një këmbë e imët dhe delikate, në formë shkalle, është një shenjë e një personi të rezervuar që di të mbajë sekretet.