Çfarë thotë një nga astrologet më të sakta në botë për binjakët?

730

Linda Goodman është njëra nga personazhet më të famshëm në botën e astrologjisë për shkak të përshkrimit shumë të saktë që ajo ka bërë për të gjitha shenjat. Më poshtë do ju njohim me karakteristikat kryesore të shenjës së binjakëve.

Nëse njihni dikë që është binjakët, mos u habisni nga qëndrimet e tij që ndryshojnë shpesh. Keni të bëni me një person që ka dy anë të ndryshmë nga njëra-tjetra. Ndryshimet e humorit të njerëzve nën këtë shenjë janë shumë unike dhe interesante për t’u përjetuar.

Është shumë e vështirë të gjesh një binjak sepse atij nuk i pëlqen të rrijë në një vend. Një binjak ndryshon veshjen, veshjen, shtëpinë dhe dashurinë e tij të jetës po aq shpejt sa ndryshon mendjen. Është gati e pamundur të njohësh një binjak që ka arritur të lexojë një libër nga fillimi deri në fund pa u mërzitur. Binjakët dallohen nga energjia dhe shpejtësia me të cilën flasin. Meshkujt ose femrat e kësaj shenje janë të paduruar, por janë të sigurt në pozicionin që kanë zgjedhur, të paktën për momentin.

Përsa i përket karakteristikave fizike, ata kanë tipare të holla të mprehta dhe janë më të gjatë se pjesa tjetër e njerëzve. Do gjeni binjakë me sy kafe ose jeshilë që dallohen se kanë shkëlqim dhe dritë. Ata nuk shikojnë asnjëherë në një objekt për shumë kohë, dhe kanë një mungesë përqëndrimi. Lëkura e tyre dallohet për shumë pak pigment, pavarësisht që nxihen shpejt. Madje kjo është mënyra për t’i dalluar ata në plazh.

Nëse doni t’i hidhni binjakëve poshtë një ide, e keni gabim! Është gjithmonë zgjedhje jo e duhur për t’i sfiduar, sepse kanë aftësinë për të dalë të fituar nga çdo lloj debati. Njerëzit e lindur nën këtë shenjë një moment do dashurohet me ju, ndërsa në momentin tjetër do bëjë sikur s’ju njeh. Ata mund të jenë 54 vjeç, por do duken si 20 vjeç, sepse nëse ka një gjë tipike të tyre është pikërisht aftësia për t’u dukur gjithmonë të rinj.

Binjakët mund të bëjnë shumë gjëra në të njëjtën kohë, për shkak të dualitetit të tyre. Një femër binjak mund të hekurosë, gatuajë dhe të kujdeset për fëmijët në të njëjtën kohë. Ata gjithashtu kanë natyrë që shpeshherë të surprizon, sidomos kur bëhet fjalë për surpriza romantike. Ashtu si peshqit, ata ndjejnë një dëshirë të brendshme për të bërë gjëra të cilat realisht nuk janë në interesat e tyre, por gjithashtu ndryshojnë mendje në momentin e fundit. Një binjak mund të këmbëngulë gjithë muajin që të organizoni një piknik, por një ditë para do ndryshojë mendje duke thënë se përton.

Megjithatë kjo aftësi fantastike për t’u mbushur mendjen të tjerëve, i bën ata politikanë të shkëlqyer dhe ekspertë në fushën e komunikimit. Një binjak është gjithmonë një marketer i suksesshëm dhe njeh shumë gjuhë të huaja. Ata kanë tendencën për t’i bërë gjërat në momentin e fundit dhe nuk preferojnë të shkruajnë, sepse e dinë shumë mirë që nesër do mendojnë diçka shumë ndryshe nga ajo që mendojnë sot. Binjakëve u duhet të flenë dy herë më shumë se shenjat e tjera, për shkak se nervat e tyre dëmtohen nga gjendja nervoze që shpesh kalojnë.

Binjakët kanë shumë talente, midis tyre një humor brilant, aftësi shumë të mira diplomatike, por bëjnë dhe gabime të tilla si: zëvendësojnë shumë shpejt një mik të vjetër me dikë që sapo kanë njohur. Pavarësisht se shoqërohen me shumë njerëz, emocionet dhe mendimet e tyre më personale i ndajnë vetëm me njerëzit më të afërt.