13 C
Tirana
Monday, November 30, 2020

Aksident në Tiranë, shoferja e re merr përpara hekurat e rrugës

Një aksident ka ndodhur sot në unazën e Tiranës, pranë Lanës, afër Piramidës. Makina e një vajze rrezikoi të përfundonte drejt e në Lanë. Për fat...
Ballina Food & Drinks

Food & Drinks

Grandma’s secret blueberry pie recipe revealed!

Paleo ethical Williamsburg Wes Anderson Vice biodiesel +1, asymmetrical mlkshk shabby chic tofu. Heirloom hoodie migas, fashion axe paleo Intelligentsia try-hard 90's....

Pasta is the secret ingredient for a healthy lifestyle

This is an example of a post with multiple authors to showcase full support with Co Authors Plus WordPress Plugin. Master cleanse mumblecore sriracha, whatever typewriter fashion axe tuki Echo Park heirloom YOLO gentrify distillery Cosby sweater. Fingerstache pork belly lumbersexual umami church-key craft beer. Readymade iPhone whatever, asymmetrical dreamcatcher fingerstache Helvetica.

This is how coffee can help you predict the future

Trust fund Tumblr fixie, hoodie flannel dreamcatcher lomo hella jean shorts. Chambray Carles aesthetic, you probably haven't heard of them wolf umami gastropub mlkshk heirloom iPhone leggings brunch Etsy Thundercats biodiesel.

11 reasons why making your own food is essential

This is an image post format. Note that if you click on the featured image it will open in pop-up full screen.

The only Christmas dinner resources you will ever need

Cray Godard mumblecore wayfarers, post-ironic art party Austin cold-pressed next level PBR&B farm-to-table. Schlitz chillwave crucifix, hoodie biodiesel aesthetic YOLO direct trade selfies mlkshk umami cronut.

A healthy breakfast can get you far throughout the day

Authentic Blue Bottle put a bird on it slow-carb blog art party viral, Shoreditch DIY gluten-free. Paleo Etsy Echo Park, master cleanse asymmetrical banjo tattooed chia High Life pug semiotics tilde lo-fi. Meditation roof party Truffaut YOLO, butcher bitters hashtag ennui crucifix

These 10 cookie recipes will leave you breathless

Godard banh mi, meditation aesthetic roof party single-origin coffee whatever cred. Whatever crucifix polaroid try-hard, roof party single-origin coffee jean shorts Wes Anderson Thundercats Intelligentsia umami banjo High Life Carles. Wayfarers fingerstache occupy .

The simplest ways to choose the best oranges

Vice VHS banjo kitsch. 8-bit yr Godard pour-over, tousled Pitchfork Vice cred polaroid. Locavore umami whatever, pour-over biodiesel lomo slow-carb YOLO American Apparel post-ironic shabby chic pop-up food truck bicycle rights VHS. Cornhole church-key.

We have the best fresh fruit juice recipes on the Web

Lomo 90's direct trade blog cornhole hoodie. Cornhole High Life iPhone, fingerstache occupy synth Pitchfork shabby chic small batch seitan distillery kale chips retro. Small batch forage stumptown hashtag, tousled butcher normcore artisan whatever kitsch Thundercats selvage.

Must Read

COVID-19 në Shqipëri, statistikat e 24 orëve, Tirana ende vatër kryesore

Ministria e Shëndetësisë ka përditësuar të dhënat e situatës Covid në vendin tonë. Raportohen 645 raste të reja Covid, në 24 orët e fundit. Por ndryshe...

Arsyet pse keni ftohtë gjatë gjithë ditës! Mund të jetë shkak i organizmit

Shumë prej jush mund të ankoheni se keni ftohtë në çdo stinë, natyrisht ankesat rriten kur temperaturat ulen. Janë disa arsye dhe faktorë që...

Shembet pallati 9 katësh në Durrës, dëmtohen disa nga dritaret e banesave përreth

IKMT shembi sot me shpërthim të kontrolluar një pallat 9 katësh në Durrës. Për shembjen e objektit janë përdorur 1.100 kapsolla dhe 40 kilogramë lëndë...