13 C
Tirana
Wednesday, April 1, 2020

Horoskopi ditor, e martë 31 mars 2020

Dashi Dite shume normale dhe pa asgjë te veçante kjo e sotmja për ata qe janë ne një lidhje. Mire do jete t’i merrni gjerat...

EN

Who You’d Be In Game Of Thrones, Based On Your Zodiac Sign

The hype surrounding the Game of Thrones hasn’t calmed down yet, although it’s been weeks after the last episode of the season. We can...

8 Most Popular Mexican Telenovela Actresses

Mexicans really love watching their TV shows, and no wonder! They have incredibly beautiful women playing the leading roles in some of the most...

TOP 30 MOST BEAUTIFUL WOMEN IN THE WORLD

This is the kind of list which everyone has in their life, and everyone’s is different. Still, we try to make an order with...

Beards Based On Your Zodiac Sign

With beards gaining more and more popularity and reading horoscopes becoming one of the least popular things in the world, it only makes sense...

Must Read

Shenjat e horoskopit që një ditë do të bëhen shumë të pasura!

Disa janë të prirur të mbledhin lekë, ndërsa disa të tjerë mendojnë vetëm si ti shpenzojnë. Por ndonjëherë ndoDh që disave tu eci fati,...

Jam pensionist dhe vetëm, ku mund të kërkoj ndihmë? Ja numrat në dispozicion sipas qyteteve

Numrat e mëposhtëm janë vendosur nga Bashkitë rrespektive, për t'i bërë të mundur të kërkojnë ndihmë për çdo problem. Tiranë 0800 0888. Durrësit (e hënë-e dielë)...

Shenja më e fortë dhe e fuqishme e Zodiakut. Ja cila është!

Fuqia e tij e shpirtit, karakteri i fortë, energjia e fuqishme dhe një vullnet i madh, rrallëherë mund të mos tërheqin vëmendjen e dikujt. Më...