Cameron risjell filmin më të shtrenjtë të të gjitha kohërave Avatar 2

53

Pas një kohe të gjatë që nga dalja e parë dhe bombastike e fenomenit të quajtur Avatar, i cili korri suksesin e madh pas Titanic, me një shifër prej 600 milionë dollarësh, James Cameron pas premtimeve të dhëna duket se ka risjellë më në fund Avatar 2.

Me një buxhet mjaft të kushtueshëm është cilësuar dhe pritet që katër pasimet e tij të arrijnë rreth një miliard dollarë, në listën e filmave më të çmuar.

Një film që u kthye në bllokadën më të madhe të fitimit në botë, sapo ka filluar prodhimin në një kuartet të plotë të pasimeve. Datat e publikimit tashmë janë vendosur, madje, duke filluar nga 18 dhjetori 2020, pasuar më 17 dhjetor 2021, 20 dhjetor 2024 dhe 19 dhjetor 2025, të gjithë po i presin me kuriozitet e padurim.