Bulqizë, minatorët në protestë, paralajmërojnë grevë urie

42

Kur në Tiranë ”vlojnë” protestat e studentëve, në Bulqizë janë ngritur minatorët. Mësohet se minatorët kërkojnë plotësimin e kushteve në punë si dhe për statusin e tyre.

Minatorët kanë paralajmëruar përshkallëzim të protestave nëse qeveria nuk i përgjigjet atyre pozitivisht. Ata kërcënojnë se do të hyjnë në grevë urie.