Bruksel, miratohet draft-marrëveshja për kushtet e daljes së Britanisë nga BE

36
Be

Bashkimi Evropian dhe Mbretëria e Bashkuar kanë rënë dakord për një draft-marrëveshje mbi marrëdhëniet e tyre të ardhshme, duke i hapur rrugën proçesit të Brexit. “Për deklaratën politike ku përshkruhet se si do të funksionojë tregtia, siguria dhe çështjet e tjera është rënë dakord në parim,” – ka njoftuar Këshilli Evropian.

Londra dhe Brukseli tashmë kanë rënë dakord me kushtet e daljes së Mbretërisë së Bashkuar nga BE.