Ballina Aktualitet Bruksel, komisioneri Hahn: Shqipëria ka bërë progres me reformën në drejtësi

Bruksel, komisioneri Hahn: Shqipëria ka bërë progres me reformën në drejtësi

Gjatë fjalës së tij në takimin me zyrtarët politikë të vendeve të rajonit, komisioneri i Bashkimit Evropian, Johannes Hahn tha se Shqipëria ka bërë progres në implementimin e reformës në drejtësi.

Ndërkohë sa i përket dialogut Kosovë-Serbi, Hahn tha se BE kërkon një marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë.