Britani, dukesha Meghan zbulon gjininë e fëmijës mbretëror.

0
3

Princi Harry dhe dukesha Meghan kanë mbërritur në Windsor, ku ajo u drejtua drejt një laboratori këtë mengjes për të zbuluar gjininë e fëmijës.

Fëmija që Meghan pret dhe pritet të jetë i shtati në radhë për të marrë fronin është djalë.

Çifti është zhvendosur sëfundmi nga Kensington Palace në Frogmore, shtëpi që është përdorur si rezidencë mbretërore që nga viti 1792.

Mbretëresha e ka vizituar aty çiftin dhe mendohet se shtëpia i është dhuruar atyre.