Ballina BOTA “Bright Side”shkruan për 19 sozitë e yjeve të famshëm, përmend ndër ta...

“Bright Side”shkruan për 19 sozitë e yjeve të famshëm, përmend ndër ta edhe shqiptarin që ngjason me Zayn Malik

Në të gjithë globin mund të gjejmë të paktën disa njerëz që duken pothuajse si ne.

Ky fenomen kurioz ndodh edhe për të famshmit tanë të preferuar.

 

Ndër ta vihet re dhe ngjashmëria e Zayn Malik me shqiptarin Flamur Ushkini.