Brad Pitt feston ditëlindjen me fëmijët në shtëpi

34
Stringer 499104.JPG Stringer 494221903 HOLLYWOOD, CA - MAY 28: Actors Brad Pitt and Angelina Jolie (C) with children (L-R) Pax Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Knox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt and Maddox Jolie-Pitt attend the World Premiere of Disney's "Maleficent", starring Angelina Jolie, at the El Capitan Theatre on May 28, 2014 in Hollywood, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Disney)

Brad Pitt nuk e ka festuar 55-vjetorin e lindjes vetëm, por nën shoqërinë e fëmijëve të tij.

Sipas mediave të huaja, aktori qëndroi gjatë gjithë kohës në shtëpi me fëmijët më 17 dhjetor. Ylli i Hollyëood ka gjashtë fëmijë me ish-bashkëshorten, Angelia Jolie, Maddox, 17 vjeç, Pax, 15 vjeç, Zahara, 13 vjeç, Shiloh, 12 vjeç dhe binjakët 10-vjeçarë Vivienne e Knox.

Brad Pitt ka qëndruar me fëmijët gjatë gjithë natës, por ai edhe u monitorua si pjesë e marrëveshjes së kujdestarisë që arriti me Jolie.