Ballina Aktualitet Bindjes Demokratike i shtohet një tjetër kandidat për kryebashkiak

Bindjes Demokratike i shtohet një tjetër kandidat për kryebashkiak

Bindja Demokratike në një deklaratv për mediat zyrtarizoi listën e emrave prej 25 kandidatësh, si dhe njoftoi për 50 emra të qenë në listat e këshilltarëve bashkiakë.

Një tjetër kandidat i është shtuar Bindjes Demokratike. Ai është Robert Brahaj dhe do të kandidojë në Bashkinë e Mallakastrës.