‘Bie’ Facebook dhe Instagram, askush nuk futet dot në llogarinë e tij

60

Prej disa minutash rrjeti social Facebook dhe Instagram janë jashtë shërbimit në të gjithë botën. Shumë përdorues nuk mund të kenë akses në llogaritë e tyre, duke mos kryer dot asnjë veprim. Duket se është një problem i përkohshëm, i cili pritet që në pak minuta t’i rikthehet normalitetit.