“Betejë dramatike” mes dy kuajve

45

Disa fotografi të publikuara tregojnë momentin kur dy kuaj të egër përfshihen në një “betejë dramatike”.

Samantha Couper, 28 vjeç, një gjeofizikante, ka bërë fotografitë e kuajve,ndërsa ata luftonin me njëri tjetrin, në një fushë në Utah.
Siç edhe mund të shihet, fotografitë e saj tregojnë kalin e bardhë dhe rivalin e tij me këmbët e tyre të ngritura, derisa “luftojnë kokë më kokë”.
Sipas saj, lufta ishte agresive dhe në trupin e kalit të kuq dukeshin shenja të lëndimit.