Besoji intuitës tënde, zgjidh një letër dhe lexo mesazhin tënd

43

Letra nr. 1

Kjo letër thotë shumë për aftësinë për të menduar për fatkeqësitë e kaluara, humbjet dhe dhimbjet, pa u përqëndruar në to! Kjo është një kohë e mirë për një transformim emocional në një person që përballon mirë të gjitha sfidat e fatit!

Kjo ngarkesë nuk duhet t’ju shoqërojë për gjithë jetën! Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse po përpiqeni të izoloheni tani për të mbrojtur zemrën tuaj nga dhimbjet që ju janë shkaktuar në të kaluarën!

Letra nr. 2

Me siguri po përjetoni një proces rilindjeje. Ngjarjet e fundit dhe pasiguria mund të kenë pasur një efekt që ju ka thyer zemrën.

Por kjo periudhë e jetës suaj do të përfundojë këtë javë. Dëshira juaj për jetën do të kthehet me nivelin e besimit.

Mos u shqetëso pse kjo po ndodh tani. Ju nuk keni nevojë të kuptoni të gjitha këto për të marrë leje për të shijuar jetën! Kjo është një javë fantastike për kreativitet dhe gjallëri dhe gjithashtu për një takim apo festë!

Letra nr. 3

Kjo letër tregon luftën midis vetvetes tuaj individuale dhe asaj pjese prej jush që e di që ju jeni të përsosur dhe të dashur në mënyrë të përsosur. Ju mund të bllokoheni në mënyrë krijuese dhe / ose të ndjeheni të ngacmuar për shkak të dyshimeve mbi ju. Të gjitha këto ndjenja negative përkeqësohen, sepse vazhdoni të krahasoni veten me të tjerët dhe nuk e njihni përsosmërinë tuaj të lindur.

Vetëm kur të jeni të vetëdijshëm për të dashurit, do të jeni gati ta ndani me të gjithë. Ndaloni së ballafaquari veten me të tjerët! Lëreni gëzimin dhe pasionin t’ju udhëheqin. Fëmija juaj i brendshëm e di rrugën.