Besa Kokëdhima përfundon në spital, i tregon ndjekësve krahun e masakruar

31

Këngëtarja shqiptare Besa Kokëdhima është prekur nga viroza e gripit dhe ka përfunduar në spital. Nëpërmjet një postimi në Instagram, ajo zbuloi se mbrëmjen e kaluar po merrte trajtime dhe nuk harroi të përmendte infermierët shqiptarë.

“E kalova natën në spital për shkak të një komplikacioni nga gripi. Tani e di pse duan infermierë shqiptarë në Europë! Nuk mund të merrnin gjak pa ma masakruar krahun”, shkruajti ajo në fotografinë ku tregonte krahun e nxirë.